• Laagste prijs voor de beste kwaliteit
  • Meer dan 3.000 producten
  • Staffelkorting bij grote oplage
  • Snelle internationale verzending

Wij staan altijd voor je klaar

Heb je een vraag over één van onze producten of over je order? Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden.

Openingstijden

We zijn dagelijks geopend van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:30

Openingstijden

DE IMPORT EN EXPORT PARTNER SINDS 1984!

Remalux heeft een ruim assortiment aan Multimedia, Huishoud en Reis producten en levert deze aan een breed scala retailers, e-tailers en kleinere winkeliers.
Door jaren lange ervaring en veel reizen binnen en buiten Europa, zijn wij continu op de hoogte van de laatste trends op het gebied van non-food consumentenproducten. Deze trends werken wij uit naar smaak van de klant op een flexibele en meedenkende manier.
Naast maatwerk ontwikkelen wij ook eigen merken met een hippe en eigentijdse uitstraling om de presentatie in uw winkel zo goed mogelijk te laten overkomen. Vele van deze artikelen zijn uit voorraad leverbaar uit ons 15.000m2 tellende magazijn.
Ken je ons nog niet? Neem dan snel contact op om de mogelijkheden voor jouw onderneming te bespreken!

ONE-STOP-SHOP

Wij opereren in het gehele process van trendspotten tot het op afroep leveren bij jouw distributie centra. Onze flexibiliteit is onze kracht en daarmee ontlasten we je graag!

MVO

Wij hechten veel waarde aan het welzijn van onze medemens en het milieu. Derhalve doen wij er alles aan de gehele supply chain inzichtelijk en verantwoordelijk te krijgen.

BREED ASSORTIMENT

Bij Remalux ben je verzekerd van een breed scala aan artikelen, merken en stylen. Vind je niet wat je zoekt? Dan kunnen wij het altijd voor je sourcen bij een van onze fabrieken.

Openingstijden

We zijn dagelijks geopend van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:30

Openingstijden

Hallo, kunnen wij je ergens bij helpen? Je kan via (web)-whatsapp ons een bericht sturen. Wil je liever iemand telefonisch spreken? Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 op +31 (0)20 632 5676.