• Laagste prijs voor de beste kwaliteit
  • Meer dan 3.000 producten
  • Staffelkorting bij grote oplage
  • Snelle internationale verzending

Mijn account

Waar kunnen we je mee helpen?

Nee, helaas is het niet mogelijk om zonder account te bestellen.

Nee, helaas is dat niet mogelijk. Bezoek onze consumenten webshops hier.

Dat is geen probleem. Klik hier om je wachtwoord te wijzigen. 

Kom je er niet uit?

Toch niet het gewenste antwoord kunnen vinden? Sorry hiervoor, maar wees gerust en neem contact met ons op en we helpen je verder!

Openingstijden

We zijn dagelijks geopend van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:30

Openingstijden
Openingstijden

De minimale orderwaarde is €2000 exclusief btw.

Neem zo snel mogelijk telefonisch contact met ons op via +31 (0)299 - 434447.

Neem zo spoedig mogelijk telefonisch contact met ons op om je order te annuleren. Wij zijn bereikbaar op +31 (0)299 - 434447.

Om je order te wijzigen, neem zo spoedig mogelijk telefonisch contact met ons op om je order te wijzigen. Je kan ons bereiken op +31 (0)299 - 434447.

De verzendkosten worden apart berekend aan de hand van de afmetingen die nodig zijn om je aankopen te vervoeren. Je ontvangt een aparte e-mail met de verzendkosten en verzoek tot betaling.

Wanneer je een bestelling hebt geplaatst, worden alle artikelen van die bestelling in één keer verzonden. Het artikel met de langste levertijd bepaalt de uiteindelijke verzenddatum van jouw bestelling.

Wij bezorgen in alle Europese landen. Wil je ergens naar toe laten verschepen? Stuur een e-mail naar sales@remalux.nl en we kijken graag naar de mogelijkheden.

We streven er naar om binnen 3 werkdagen te leveren. Heb je jouw bestelling na 5 werkdagen nog niet in huis? Neem dan contact op met onze klantenservice.  

Bezorgingen buiten Nederland kunnen 3-5 werkdagen in beslag nemen. 

Ja zeker! Bekijk hier ons retourbeleid.

Dat is zeker mogelijk. Bekijk hier informatie omtrent ruilen.

Binnen 14 dagen na ontvangst kun je de bestelling aan ons terugsturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. De verzendkosten van het pakket naar Remalux zijn voor je eigen rekening. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, vragen we je om het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan Remalux te retourneren. Hiervoor kun je contact met ons opnemen via sales@remalux.nl of bel +31 (0)299 - 434447. Gelieve het Retourformulier volledig ingevuld met het product mee te sturen.

Voor ons volledige retourbeleid en het retourformulier verwijzen we je naar deze pagina. 

Wij crediteren zo spoedig mogelijk na ontvangt van het product en het retourformulier, dat is uiterlijk binnen 14 dagen. Voor producten die geschonden of gehavend zijn teruggestuurd, kunnen wij kosten in rekening brengen. Wij brengen dit alleen in rekening als de schade een gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Je kan bij ons betalen met PayPal, Creditcard en IDeal.  
 

Openingstijden

We zijn dagelijks geopend van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:30

Openingstijden

Hallo, kunnen wij je ergens bij helpen? Je kan via (web)-whatsapp ons een bericht sturen. Wil je liever iemand telefonisch spreken? Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 op +31 (0)20 632 5676.